• Una experiencia única, auténtica y con carácter

    Una experiencia única, auténtica y con carácter

    EMBÁRCATE!

Us informem que, d'acord amb l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seves dades passen a formar part del fitxer Clients de PESCA TURISME PALAMÓS, amb l'única finalitat de gestionar la petició realitzada.

Si en qualsevol moment voleu exercir els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades personals, o us voleu oposar al tractament d’aquestes dades per a les finalitats indicades, com també exercir els vostres drets basant-vos en la normativa de protecció de dades de caràcter personal i en la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, ho podeu fer adreçant un correu electrònic a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

pescaturismepalamos.org és un domini que pertany a la Fundació Promediterrània per a la conservació, l’estudi i la difusió del patrimoni cultural i marítim, amb domicili a Palamós, C/Major, 56, amb NIF G-17752635 i inscrita en el registre d'associacions de la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya.

Pot contactar amb nosaltres a través del telèfon 972 600 424 o bé a través de la direcció de correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

LA PESCA DE LA GAMBA

LA PESCA DE LA GAMBA

LA PESCA DE LA CIGALA

LA PESCA DE LA CIGALA

PESCA ARTESANAL

PESCA ARTESANAL

Pescaturismo Palamós

Pescaturismo Palamós

Iniciativa de la Cofradía de Pescadores de Palamós, es una experiencia vivencial y memorable para gozar de forma directa, apasionante e innovadora de una jornada de pesca a bordo de una embarcación artesanal o de arrastre

Embarcaciones participantes

Condiciones de participación

Palamós, la ciudad del pescado

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive