• Pescatourisme Palamós

    Pescatourisme Palamós

    Le meilleur jour de vos vacances

    Découvrir

Us informem que, d'acord amb l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seves dades passen a formar part del fitxer Clients de PESCA TURISME PALAMÓS, amb l'única finalitat de gestionar la petició realitzada.

Si en qualsevol moment voleu exercir els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades personals, o us voleu oposar al tractament d’aquestes dades per a les finalitats indicades, com també exercir els vostres drets basant-vos en la normativa de protecció de dades de caràcter personal i en la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, ho podeu fer adreçant un correu electrònic a: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

pescaturismepalamos.org és un domini que pertany a la Fundació Promediterrània per a la conservació, l’estudi i la difusió del patrimoni cultural i marítim, amb domicili a Palamós, C/Major, 56, amb NIF G-17752635 i inscrita en el registre d'associacions de la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya.

Pot contactar amb nosaltres a través del telèfon 972 600 424 o bé a través de la direcció de correu electrònic Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

La pêche à la crevette rouge

La pêche à la crevette rouge

Pêche à la langoustine

Pêche à la langoustine

Pêche artisanale

Pêche artisanale

Pescatourisme Palamós

Pescatourisme Palamós

Le Pescatourisme est une initiative de la Confraria de Pescadors de Palamós, une expérience vivante et mémorable pour profiter de façon directe, passionnante et innovatrice d’une journée de pêche à bord d’une embarcation artisanale ou de pêche à la traîne.

>> Embarcations participants

>> Conditions de participation

>> Palamós, la ville du poisson

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive