Avís legal

Us informem que, d'acord amb l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seves dades passen a formar part del fitxer Clients de PESCA TURISME PALAMÓS, amb l'única finalitat de gestionar la petició realitzada.

Si en qualsevol moment voleu exercir els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades personals, o us voleu oposar al tractament d’aquestes dades per a les finalitats indicades, com també exercir els vostres drets basant-vos en la normativa de protecció de dades de caràcter personal i en la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, ho podeu fer adreçant un correu electrònic a: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

pescaturismepalamos.org és un domini que pertany a la Fundació Promediterrània per a la conservació, l’estudi i la difusió del patrimoni cultural i marítim, amb domicili a Palamós, C/Major, 56, amb NIF G-17752635 i inscrita en el registre d'associacions de la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya.

Pot contactar amb nosaltres a través del telèfon 972 600 424 o bé a través de la direcció de correu electrònic Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive