Com reservar?

Reserva

Per formalitzar la reserva de l'activitat de Pescaturisme Palamós són obligatoris i indispensables realitzar dos passos:

 

1. Reserva

A través de la plataforma online del Museu de la Pesca. Allà es pot seleccionar el dia desitjat per embarcar-se, triar el número de participants i fer el pagament de la reserva. Rebreu un correu electrònic confirmant el pagament i un document adjunt que inclou el número de la reserva.

ENTRA →

2. Dades personals

Emplenar el formulari amb les dades personals i acceptar les condicions de participació. Obligatori per tots els participants que s'embarcaran. Un enviament per participant. Al camp corresponent cal incloure el número de reserva que es troba al document adjunt al mail de confirmació la reserva.

ENTRA →

 

La reserva només serà efectiva un cop rebudes les dades de tots els participants.

En enviar el formulari, rebreu un nou correu electrònic de confirmació amb informació detallada de la sortida. Conserveu-lo i porteu-lo en paper o al mòbil el dia de l'activitat. Inclourà el número mòbil del patró de l'embarcació per si cal contactar-hi només el dia de la sortida per notificar qualsevol incidència.

Si teniu dubtes, contacteu amb el Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca (en horari d'atenció al públic).

972 600 424
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.