SORTIM A PESCAR LA GAMBA

A la recerca de la gamba amb Marca de Garantia!

Pescaturisme Palamós és una activitat experiencial de descoberta de l'ofici de la pesca, sovint invisibilitzat i desconegut. És una manera directa de conèixer la feina diària dels pescadors, des que surten de port fins que tornen amb l'or vermell de la Mediterrània: la gamba rosada (Aristeus antennatus).

Tota una experiència vivencial, com un mariner més, autèntica, intensa, amb caràcter, única i diferent.

triant gamba

La pesca de la gamba

Amb un sabor, textura i color característics, la gamba de Palamós és un dels productes gastronòmics més reconeguts del món. A través de la Marca de Garantia, els pescadors han impulsat mesures per assegurar la seva màxima qualitat, des que surt de l'aigua fins que arriba al consumidor final.

marca garantia gamba palamos

En paral·lel, la pesquera està subjecte a un estricte pla de gestió, pioner a la Mediterrània, per dur a terme una activitat el més sostenible possible. 

Embarcar-se, compartir una jornada amb la tripulació i gaudir d'un dia de treball a bord és una oportunitat única per conèixer els secrets de la gamba més famosa del món, i descobrir totes les iniciatives engegades per donar valor al treball del pescador.

 

 • Estrella Sur III
 • Estrella Sur III

  Embarcació d'arrossegament del port de Palamós, inclosa dins del Pla de Gestió de la Gamba. En Xavier Miró és el seu armador i patró. La tripulació està formada per quatre mariners.

  Matrícula: 3BA-5-1450
  Any de construcció: 1989
  Material de fabricació: Poliester
  Eslora: 22,45 m
  Potència: 314,79 kW (428,0 CV)
  Modalitat: arrossegament de fons

Descripció de l'activitat

Horari aproximat

06:15 a 18:00 h, dimarts i dimecres no festius. 

Capacitat per sortida
Màxim 4 participants

Preu per persona
100 €

Inclou:

Àpat a bord i refrescs durant la travessa
Visita a la subhasta del peix
Entrada al Museu de la Pesca

Assegurança
L'activitat inclou una assegurança de responsabilitat civil que cobreix el visitant durant tota l’activitat.

Condicions de participació

Pescaturisme Palamós és una activitat atractiva, intensa i exigent amb el participant. Es pot realitzar només a partir dels 16 anys. Per facilitar el correcte desenvolupament de l'activitat de pescaturisme, els participants tindran presents en tot moment les condicions de seguretat i requisits bàsics de participació, que caldrà acceptar abans d'embarcar-se.

Consulta les condicions

Centre de pescaturisme acreditat

El Museu és un centre acreditat per la Generalitat de Catalunya per a la coordinació de les sortides de pescaturisme a Palamós, punt d’informació als usuaris i centre de gestió de les reserves.

Per a més informació sobre les sortides amb pescaturisme, preus, condicions i reserva de l'activitat, contacteu amb:

Servei d'Atenció al Visitant. Museu de la Pesca
Moll pesquer, s/n. Palamós
972 600 424 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.